Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Omyno - Salinger Richárd

2013.01.29

 

 

omyno1.jpg

 

A születésnapod csupán egy dátumnak tűnik. Pedig a nap, amikor születtél talán jóval több ennél. Kód, amellyel meg tudod változtatni az életed. Kód, amelyet ha jól használunk, meg tudjuk változatni a világot, amelyben élünk.

Salinger Richárd új regénye egészen más irányból közelít a misztikus témákhoz, mint amit eddig megszoktunk. Rengeteg humorral, szeretettel és iróniával tárja elénk, hogy mi az Omyno, és mi az ősi, rejtélyes képlet, amely felkavarja az indulatokat, abban a pillanatban, amikor megismerik.

Az Omyno végtelen lehetőséget jelent mindenki számára. Omyno kódja pedig mindenkinek van, akár tudomást vesz róla akár nem.

„Sokan gondolják majd, hogy ez az energia hatalom mások felett, pedig éppen ellenkezőleg, azért kapjátok meg a kódot, hogy újra egyenlők lehessetek. Akik attól félnek, hogy nevetségessé teszik magukat, mert hisznek egy náluk nagyobb erőben, nem beszélnek majd róla, de próbálkozni azért fognak. Ők a hosszabb úton járnak, így tanulnak alázatot. De lassan mindenki hite és vérmérséklete szerint méltóvá válhat Omynóhoz. „

Egyedülálló regényt tart a kezében az olvasó, amely nagyon szórakoztató utazás önmagunk felé, ugyanakkor jól használható technikai forgatókönyv mindenki számára, aki javítani akar a saját életén.

A nemzetközi piacon egyre több misztikus bestseller jelenik meg. Már éppen ideje volt, hogy egy magyar szerző is titkok után eredjen. Csakhogy a nemzetközi szerzők végül homályos utalásokon kívül nem találtak semmi kézzelfoghatót. Ebből a regényből tényleg kiderül valami fontos, gyakorlati és visszavonhatatlan.

Tudjon meg többet !

www.bookline.hu

OMYNO 2.

Mi történik akkor, ha valaki keresztülmegy a beavatáson, és mi történik, ha nem? Egyáltalán mi az a beavatás?

Az Omyno első részének hatalmas sikere után végre itt van a második kötet, amelyben a szerző tovább folytatja elkeseredett kutatatását abban a reményben, hogy megérti, mi is az az Omyno-képlet, és mire lehet használni.

A regény egészen egyedi hangvételben közelíti meg a misztikus témákat, és miközben a világ egyre nagyobb izgalommal várja a decemberi világvégét, a könyv gondolatisága mindenki számára világossá teszi, hogy a dolgot ennyire egyszerűen nem fogjuk megúszni.

Salinger Richárd lenyűgöző regénye olyan emberekről szól, akik nem tudják, hogyan kellene a külső világot összeegyeztetniük a belsővel. A különböző próbálkozások rendkívül szórakoztató helyzetekbe sodorják a szereplőket. És miközben az olvasó nagyokat nevet, lassan keresztülutazik egy olyan világon, amelyet feltehetően mindig is szeretett volna megismerni.