Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyv - Mira Kelley - Túl előző életeken

2016.11.07

konyv.jpg

Láthatatlan sebek sokaságát hordozzuk lelkünkben, melyeknek gyökere túlmutat jelen életünk eseményein, s hogy gyógyulásra találjunk, előző életeinkhez kell fordulnunk segítségért. A regresszió egy olyan gyengéd és mégis átütő erejű eszköz, amelynek segítségével kapcsolatba kerülhetünk múltbeli énünkkel, s ráadásul ez a találkozás annyira megrendítő, hogy egész életünket, gondolkodásmódunkat átalakítja.

A regresszió során megtapasztalt életben mindig lesz egy, a mostani életünkkel közös motívum. A korábbi élet újraélésével lehetőségünk nyílik más szemszögből megvizsgálni az adott problémát, és más szemüvegen keresztül nézve megtalálni rá a megoldást. Ez a regressziós folyamatban rejlő erő: tágabbra nyitjuk látómezőnket, átfogóbban látjuk a különböző életek által festett képet. Ezáltal megértjük lelkünk ösvényének mögöttes, életeken átívelő célját. Ily módon járul hozzá az előző életek feltérképezése jelenünk testi-lelki meggyógyításához.

Ismerd meg és alkalmazd a regressziót, ezt a különleges és hatékony eszközt! Ez a könyv ehhez nyújt segítséget. Minden fejezetében konkrét gyakorlatokat találsz, melyeket te magad is kipróbálhatsz.

Forrás itt

 

A szerző Bizalom című gyógyító meditációja magyarul

Magyarul

Részlet a könyvből


A képzelőerő használata nem azt jelenti, hogy valami nem valóságossal kapcsolódsz össze. A   Szellem birodalmában a múlt, a jelen, a jövő egyszerre, egymással párhuzamosan létezik. Minden, ami valaha létezett vagy létezni fog, ugyanabban a mostban létezik.
Egyikünk sem képes olyan dolgot elképzelni, ami nem létezik.Ha megpróbálnánk elképzelni valamit, ami nem létezik, akkor olyan lenne, mintha fizikai formába akarnánk önteni a nemlétezést. A nemlétet én úgy képzelem el, mintha egy fekete üresség lenne, amit egy fal választ el a létezéstől. De ez a kép is a létezés egy formája.
Ugyanígy minden, amit el tudunk képzelni, az  már létezik ilyen vagy olyan formában, a lét egyik vagy másik dimenziójában. A képzelőerő használata nem más, mint összekapcsolódás a lehetséges információváltozatokkal.
 A képzelet erejét hatékonyan használják a különféle pszichoterápiás technikákban.
Carl Jung és más pszichológusok úgy képzelték el, hogy a fantáziánkban megjelenő képek a mélyebb érzelmi sérüléseinkből és a múlt megoldatlan konfliktusaiból alakulnak ki. A pszichoterapeuták  gyakran azáltal segítik klienseiket, hogy elképzeltetik velük elfojtott negatív érzelmeiket, ezáltal feldolgoztatják velük azokat, és megoldást találnak a bennük lévő problémákra.
Még akkor is, ha a regresszió során látott dolgok elképzeltek lennének, pszichológiai szempontból ekkor is lenne értékük , mert a látomások az egyén elméjének tudatalatti részéből törnek felszínre. A tudatalatti pedig mindig tudja, hogyan kell meggyógyítani minket. Így hát ha a regresszió során látott képek a képzelet szülöttei, akkor is hatalmas terápiás értékük van.
Én mindig arra bátorítom a klienseimet, használják szabadon képzelőerejüket, adjanak szabad utat az energia áramlásának és Felsőbb Énjük útmutatásának, amely által életük a lehető legcsodálatosabb kibontakozását nyeri el. A képzelet néhány másodpercnyi szárnyalása után a kliensek mindig, de mindig egy másik állapotba kerülnek és a képek révén mélyreható érzelmi és gyógyulási élményben lesz részük. Ebből a szempontból a képzelőerő képeinek első pillanatai csak eszközül szolgálnak, amely által a kliens megkapja azokat az információkat, amelyekkel tovább tud lépni.

Felsőbb Én meghatározása:
lelkünk hatalmasabb, bölcsebb, feltételek nélkül szerető része - hordozója a legcsodásabb lehetőségeink mintázatainak. Ő képviseli a lélek által egy adott életben megtapasztalni vágyott minták és célok lehető legnagyszerűbb megnyilvánulását. A Felsőbb Én a lehető legtöbb, amit lelkünk valaha elérhet. Mindannyiunknak van Felsőbb Énje - lényünk része, ez igazi önmagunk rezgése. "  Mira Kelley