Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Film - Mars 2. évad

2018.11.18

MARS 2. évad - November 18-tól vasárnap 22 órakor | National Geographic

Mire számíthatunk a második évadban?

A Mars második szezonja 2042-ben veszi fel a történet fonalát, vagyis majdnem tíz év telt el a bolygó kolonizálása, az első emberes Mars-misszió óta. Az első telepesek nagyjából kialakították, belakták az életterüket, korrektül működő bázis lett az Olympus Townból.

Színészek egymás közt !

Jihae.: Nem vagyok ellene a felfedezésnek, érdekes lenne látni, ahogy kiépül egy kolónia a Marson, de lehet, hogy inkább itt kéne megpróbálni helyrehozni a dolgokat, mint meghódítani egy új bolygót.

Jeff  Hephne: Tipikusan emberi dolog, hogy azt mondjuk, oké, menjünk, ott majd jobban csináljuk – ahelyett, hogy helyrehoznánk, amit elrontottunk. A mindennapi életükben is sokan ezt csinálják, nem vágnak bele egy házfelújításba, inkább elköltöznek; nem békülnek ki a barátaikkal, inkább keresnek újakat. Persze a Holdra is le kellett szállnunk, meg kellett mutatnunk, hogy képesek vagyunk rá, és meg fogunk telepedni a Marson is, de valószínűleg ott is ugyanúgy fogjuk végezni a dolgunkat, mint itt.

Mars – Utunk a vörös bolygóra második évadja, a két főszereplő, Jihae és Jeff Hephner Londonban, egy nemzetközi kerekasztal-beszélgetésen nyilatkozott.