Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Feltétel nélküli szeretet - Film

2014.03.23

A film megtörtént eseményt, igaz történetet dolgoz fel.

A film a szeretet forrásáról és legfontosabb jellemzőjéről szól. Isten, a világ teremtője, léte első pillanatától kezdve végtelen szeretettel veszi körül az embert. Szeretete feltétlen: akkor sem fordul el tőlünk, amikor szembefordulunk vele. Isten mindenét, önmagát is meg akarja osztani velünk. A szeretet titka ez a feltétlen, mindent a másiknak ajándékozó odaadás. Aki boldogan akar élni, annak erre kell törekednie Jézus példája nyomán.


"...Az élet olyan szép volt,tele varázslattal és lehetőségekkel. Órákig tudtam ülni és rajzolni,megálmodni örült történeteket, hogy elmeséljem őket a barátaimnak. Azt hittem,a történeteim majd inspirálni fogják a világot és valahogy jobb hellyé változtatják. Egy ilyen álmodozó voltam.És egy ideig úgy tűnt,hogy minden álmom valóra válik. Billy volt az én világom,álmaim férfija.De milyen gyorsan össze tudnak törni az álmok!Az a gyilkos nem csak Billy életét vette el, elvette az enyémet is..."
Samantha Crawford élete mesekönyvekbe illő: boldog házasságban él egy farmon, és olyan mesekönyvek írója, amelyről gyermekkora óta álmodik. Amikor hirtelen elveszti a férjét egy értelmetlen erőszakos tett következtében, elveszíti a hitét és nem látja a jövőt. De hirtelen összefut gyermekkori igaz barátjával, akit régen nem látott: Joe-val. Ahogy Sam egyre több időt tölt Joe-val és a körülette élő szegény gyermekekkel, akikkel foglalkozik, ráébred, hogy nem számítanak az életkörülmények, Isten szeretete mindig el jut hozzánk és soha nem vagyunk egyedül.