Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dan Millman - Erre születtél

2014.10.23

 

 

konyv.jpg

Renée Hume New York Az Életfeladat-rendszer segített, hogy új hivatást válasszak magamnak, és jobban képes legyek elmondani az ötleteimet az embereknek. Úgy érzem, egyértelmű, pontosan meghatározott feladatom van az életben, és végre a kapcsolataim is sokkal gyümölcsözőbbé váltak. Valahogy mindig tudtam ezt az egészet, de korábban soha nem tudtam ilyen tisztán és egyértelműen megfogalmazni a dolgot. Az Ön által nyújtott információk és meglátások segítségével véghezvitt pozitív cselekedetekkel képes voltam megváltoztatni az életemet.

Forrás

 

Nagyszerű ez a könyv, ajánlom mindenkinek, aki keresi és érteni próbálja az Élet igazságait, szeretné önmagát elhelyezni a nagy Egészben úgy, hogy közben boldogan élje a mindennapokat!

A könyv segít megtalálni és megérteni az életfeladatainkat! Eligazítást nyújt az emberi kapcsolatok sűrűjében.

Pozitív és negatív megnyilvánulásainkat megérteti velünk, iránymutatást ad a munka és anyagi kérdeseink útvesztőjében, elvezethet bennünket és elmélyíti a megértést, hogy valóban felismerjük a Feladatainkat!

Először meghatározzuk a születési számunkat a számmisztika segítségével és már csak a kellő oldalra kell lapoznunk, hogy elkezdjük az utazást és az ismerkedést...

Az életünk megváltoztatásának eszközei: a spirituális törvények  megismerése által lehetséges - a könyv útmutatót ad - gyakorlati példákkal is.

Izgalmas  könyv és nyitogatja még jobban szívünkben a kulcsot, hogy megismerjük önmagunkat és lehetőségeinket. Már csak élni kell vele, olvasni és megvalósítani a gyakorlatban!

Ajánlom szeretettel: Lukács Mária