Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az őrzők legendája - mesefilm

2016.05.30

Az őrzők legendája - film

Az őrzők legendája online mese - Soren, a kisbagoly régi, nagy álma, hogy olyan hőssé válhasson, mint amilyenekről édesapja történeteiben hallott. A legendás Ga-Húl őrzők olyan hős szárnyasok, akik a többi, átlagos baglyot védelmezik a gonosz Tisztáktól és óvják a baglyok királyságát. Váratlanul, egy nap őt és testvérét elrabolják St. Aggie baglyai, hogy kegyetlen harcost faragjanak belőlük.

Ám Soren, néhány társával együtt, megszökik, hogy megtalálják a legendás Őrzőket és a segítségüket kérjék a nagy küzdelemben. Kalandjai során barátokat szerez és harcba száll a gonosz Tisztákkal, hogy megvédje a szabadságot és árulóvá vált bátyjával is elszámoljon.


A Warner Bros munkatársai igazán büszkék lehetnek animátoraik teljesítményére, valóban lenyűgöző látványvilággal lepték meg a mozilátogatókat ebben a filmben. Bár 3D-s vetítőtermekben is megtekinthető az alkotás, a film nem igyekszik ezt minden áron kihasználni, így bátran állíthatjuk, hogy a hagyományos vásznakon is pompás szórakozást nyújt ... Az Őrzők legendája.

*

Zene -zene -zene