Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az élet legkönnyebb útja

2013.08.04

Az élet legkönnyebb útja

E-könyv

 

mabel-katz.jpg

Ki nehezíti meg az életedet?

Erre a kérdésre röviden úgy válaszolhatnék: "Te!" Lehet, hogy meglep, amikor rájössz, hogy valójában ez jó hír. Azért teszed ezt folyamatosan, mert nem is tudsz róla, sőt, azt sem tudod, miért történik mindez. Most nem csak felfedezheted problémáid forrását, hanem az is megtudhatod, mit kell tenned, hogy felhagyhass az újabbak létrehozásával. Az egészben pedig az a legjobb, hogy mindez könnyű!
"Az élet legkönnyebb útjá"-ban rátalálsz a kulcsra, hogy önmagad lehess, a harmonikus, "tiszta szívből" életvitelre, mert ez a legmagasabb rendű tisztaság állapota. Rájössz, hogy a kihívások többségét, amelyekkel szemben találod magad, múltbéli minták és emlékek okozzák, amik a mai napig rátelepednek a tudatalattidra, és nem engedik, hogy kibontakozz. Felfedezed, hogy egyetlen probléma sem létezik rajtad kívül, és mivel benned vannak, képes vagy arra, hogy 100 %-ig vállald a felelősséget, és megszabadulj tőlük.
Ezek az életigazságok és technikák a Ho'oponopono ősi titkai. Ma is ugyanúgy érvényesek és alkalmazhatóak, mint évszázadokkal ezelőtt. Megismerni és alkalmazni őket, tényleg Az élet legkönnyebb útja lesz egy boldog, gazdag, teljes és tökéletes élet felé.
"Ez a bámulatos könyv okos, könnyed, angyali és gyógyító. Igazi spirituális remekmű."
A(z) Az élet legkönnyebb útja (Könyv) szerzője Mabel Katz.

kislany2.jpg