Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gunagriha - spirituális előadások

2018.11.20

Ki a tudat-feletti? | Gunagriha előadása - Léleknapja

Gunagriha, Sri Chinmoy tanítványának előadása a hitről, tudat felettiről. Azt hisszük, hogy amikor kezdünk meditálni, akkor ott is harcolnunk kell a gondolatok ellen. A meditáció nem harc, hanem a harc kikerülése. Türelemre van szükséged, hogy újra tud értelmezni az életed. A célod feléd kell jöjjön. Ehhez be kell menjünk a csendbe.

Isten NEM szegénység | Gunagriha előadása - Balassagyarmat, 2018.03.17.

Isten NEM szegénység | Gunagriha előadása - azt képzeljük, ha belső életet élünk, akkor az álmainkat széttörjük és nem tudjuk megvalósítani. Mert azt hisszük, hogy elfordulunk a valódi élettől, félünk. Kisbaba korunk óta félünk, a félelem lett a legjobb barátunk. De ha csak egyszer képesek volnánk bedobni a meditációnkba a félelmet, akkor rájönnénk, hogy csak erő van és a félelmeket felfalja a belső erőnk.

Élvezet és szenvedés | Gunagriha előadása

A spirituális fejlődésben kincseket gyűjtünk. Élvezet és szenvedés Gunagriha előadása, aminek üzenete, hogy a szellemi világban nincs szenvedés. A szenvedést a helytelen gondolkodásunkkal hozzuk létre, mert kötődünk a szenvedéshez. Minden amire vágyunk, az össze van kötve a szenvedéssel. Önmagunkért élünk, a testünknek élünk, ez az embernek egy vaksága- mindig csak magunkra gondolunk. Az ember nem jön rá, hogy a szellemi lény nem magáért él.

Többet itt találsz - www.gunagriha.org