Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Titkos tanulási módszer

2013.09.25

 

Dr. Földes László - A tanulás forradalma, a Mesteri Elme® technika és az extraszensz tanulás segítségsével. Dr. Földes László egy nagyon széles látókörű és rendkívül felkészült előadó. Az előadásai nyomán többszáz oldalas jegyzeteim vannak a könyvtáramban, amiket az anatómia, az extraszenzorika vagy a parapszichológia tárgykörében jegyeztem le. Egy igazi tanár, aki egy betűt sem tart vissza a saját tudásából és a tudást úgy adja át számodra, hogy csak úgy csilingelnek a leeső felismerések a széked alatt.

Az a téma, amiről az Ébredés Napján fog beszélni neked, egy rendkívül fontos és rendkívül különleges téma, aminek a középpontjában a tanulás áll. A XXI. század a tanulás és az információ évszázada, ami véleményem szerint meg fogja határozni az egész előttünk álló évezred alakulását.

A Dr. Földes László nevével fémjelzett Mesteri Elme® technika egy olyan tanulási módszertan, amit forradalmasítja a meglévő tanulási módszereinket úgy, hogy a tudatosságnak egy új dimenzióját hívja segítségül és az emberi testet körülvevő energo-információs rendszert használja fel az információ bevitelére.

A Mesteri Elme® olvasási technika alkalmazásával az olvasás hihetetlen tempójúvá válik, 20.000-25.000 szó/perc sebességűre nő. Ugyanakkor a megjegyzés értéke legalább 70%. (Ez azt jelenti, hogy egy átlagos 1.000 oldalas tankönyv elolvasásához és kijegyzeteléséhez mindössze 2-3 óra szükséges.) A memorizálás értékének növeléséhez elegendő a készített jegyzetek újbóli áttekintése.