Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Számmisztika - Schilling Péter

2011.03.16

Érezd meg, ne töprengj rajta...és megmozdul benned az erő...

Tudod gyakran fogalmad sincs róla, hogy milyen hatalmas erő lakozik benned, és ez most nem a Csillagok Háborúja, bár ott is éppen ugyanerről az erőről beszélnek. Az erő, ami korlátlan csodákat képes teremteni körülötted, de csakis akkor, ha tiszta és nyitott csatornaként átáramlik rajtad.
Ez az erő mindannyiunkban együtt és külön-külön egyénenként is jelen van. Az erő mindannyiunkban egyéni módon tükröződik és egyéni formát ölt, mert mindannyian olyanok vagyunk, mint a színes kristályok, nincs köztünk két egyforma. Ahogy a kristályban a fehér fény, úgy bennünk ez az erő is egyéni módon tükröződik és egyéni csodákat hoz létre.

Ahhoz, hogy ezt az egyéni erőt megismerd és használatba vedd előbb a kristály természetedet kell felfedezned és megismerned. Rá kell hangolódnod a saját kristály frekvenciádra, mint egy rádióadásra, ahhoz, hogy a benned megjelenő erő természetét megértsd.
Az összehangolódás tökéletesen irracionális folyamat
Ez az összehangolódás, azonban nem önismeret. Ez a folyamat nem a racionális elméd segítségével megy végbe. Az ezzel kapcsolatos gondolataid ebben a folyamatban többet ártanak, mint használnak. Az a folyamat, aminek jelen pillanatban a részesei vagyunk tökéletesen irracionális. Képtelenség, hogy ezt az egészet az eszeddel értsd meg. Ne is próbálkozz vele, mert nem fog sikerülni.

A felemelkedési folyamat azzal kezdődik számodra, hogy egy nyitott és teljesen tiszta csatornává válsz, amibe beáramolhat az erő, amiből minden tudatos teremtésed létrejön. Egészen addig azonban, amíg mást gondol a fej, mást érez a szív és mást cselekszik a kéz nem vagy összhangban önmagaddal, olyan mintha ezek a “részeid” egymástól függetlenül teljesen külön életet élnének.

Ez az összehangolódás egy tudatos döntés kérdése, ami nem a racionális eszeddel jön létre. Annyira nem racionális folyamat ez, hogy még írnom róla is nagyon nehéz, mert ebbe a folyamatba egyszerűen bele kell érezned át kell élned.
Összehangolódás a tiszta tudat módszerével
Akinek volt már része a Hellinger-féle családfelállítás csodájában, az tudja, hogy egyetlen szabály van ne gondolkozz, azt tedd, amit érzel. És kezdetben ez nagyon nehéz, mert a tanult viselkedési mintáid megakadályozzák, hogy spontán módon cselekedj. A Hellinger-féle családfelállítás a tiszta tudat módszere, aminek során minden résztvevő spontán módon csatornává válik és a benne megjelenő erőt a cselekedetei és szavai által kinyilvánítja a külvilág számára.
A tudatos teremtés semmi más, mint a benned megjelenő erők kinyilvánítása a cselekedeteid és a szavaid által. Valósággá változtatod az erőnek azt az egyéni színezetét, ami benned érzések formájában tükröződik. Míg a Hellinger-féle családfelállítás esetén valaki másnak az energiáival dolgozol, addig a tudatos teremtés során a saját energiáid, a saját erőd csatornájává válsz.
Ahhoz, hogy ilyen nyitott és teremtő csatorna legyél tudatos felkészülésre van szükség, aminek az egyik legjobb eszköze a napi meditációs gyakorlat, ahol a tudatos elme kikapcsol, hogy helyet engedjen az erő spontán beáramlásának és megérzésének. Ne félj nem hagylak ezzel egyedül, a következő üzenetben egy meglepetéssel készülök neked.
Folytatása következik...

***********************************************************

Az elmúlt pénteken 2011. március 11.- én a kora reggeli órákban a Richter skála szerinti közel 9-es erősségű földrengés rázta meg Japánt. Az ilyen eseményekre mindig felkapom a fejem, hiszen, amikor emberek tömegeit érintő esemény történik az mindannyiunk számára hatalmas tanítás, nem csak azoknak, akiket személyesen is érint. Te sem mehetsz el egy vállrándítással a történtek mellett.

Ilyen történések esetén azonnal kiszámítom az adott nap számait, hogy megnézhessem, milyen tanulsággal szolgálnak az események. Az is szeretném bemutatni neked, hogy ha a saját életedben történik egy olyan esemény, ami változtat a hétköznapi dolgaid menetén, akkor milyen módszerek vannak a kezedben annak vizsgálatára mit is kell megtanulnod a történésekből.

2011-ben új alapokra kell helyeznünk az életünket

Mit tehetsz személyesen ennek érdekében?

A 2011-es év nagy leckéje, hogy le kell döntenünk, azokat a felépítményeinket, amik már nem visznek tovább az utunkon. Ebben az évben ez az egész emberiség számára igaz. A Japánban történt események azt üzenik, hogy ha nem lépünk önként a változás útjára, mint emberiség akkor szó szerint kicsúszik a lábunk alól a talaj és az utána keletkező szökőár elmossa mindazt, ami idejét múlttá vált.

A Föld rezgése folyamatosan emelkedik, hogy felkészítsen bennünket a dimenzióváltásra, ami előttünk áll. Ez nem csak lehetőség a számunkra, hanem számtalan felelősséget is ró ránk. Ha tudatában vagy ennek, akkor kötelességed nap, mint nap tenni annak érdekében, hogy emeld a saját rezgésedet megemeld ezzel is hozzájárulva az egész emberiség felemelkedéséhez.
Hogyan emelheted a rezgésed?

Ha a saját spirituális tudatosságodat tágítod az mindenképpen hozzájárul ahhoz, hogy fokozatosan megemeld az energiaszintedet. Ehhez hozzásegíthet, ha napjában többször is tudatos légzőgyakorlatokat végzel, relaxálsz, meditálsz és tudatosan táplálkozol. A lényeg, hogy olyan tevékenységet végezz, ami tágítja a tudatosságodat.

Ha csökkented a TV nézéssel töltött időt, ha kevesebb szenny információt fogadsz be a hírekből, az újságból és az internetről, akkor az mindenképpen segíti ezt a folyamatot. Helyette hallgass inkább szép lélekemelő zenét, tölts sokkal több időt a természetben és olvass spirituális témájú könyveket.

A hétköznapi tevékenységeidet ugyanúgy el kell végezned, ez nem jelenti az életed feladását, csupán a tudatosságod tágulását. Válj nyitottá és szemlélődővé, kezdd el más szemmel látni a világot, ami körülvesz téged.
2011 márciusában leomlanak az illúziók

A március hónap ebben az évben az illúziók leomlásának ideje, szám a 16-os, ami a Torony száma. Ez azt jelenti, hogy minden olyan "építmény", ami önmagunk becsapására, vagyis illúziókra épít összeomlik.

Ennek egyik jele a földrengés is, hiszen a Torony szimbólumában egy hatalmas mennydörgést követően összeomlik a torony. A kérdés, hogy még mindig a toronyban vagy e, vagy időben sikerült kiugranod, vagyis feladnod az illúzióidat.

Az egész világ, amiben élünk illúzió, hiszen csak a szellemünk az, ami örök és hallhatatlan. Minden más, ami körülvesz minket egyszer semmivé lesz. Itt az ideje tudatosítanod magadban, hogy mi az ami örök érvényű benned és mi az, ami múlandó. Ez is a spirituális énedhez való közeledés egy lépése.
Íme a japán földrengés számmisztikai képlete

2011 . 03 . 11
2 2
4 3 2 = 9
Többlet számok: 1,2

A dupla 11-es azt jelenti, hogy a változás óriási erővel következik be, ami egyébként az egész évre igaz. Csak akkor tudod kezelni megőrizve a stabilitásod, ha megvan benned a kellő belső erő.

A földrengés napjának száma a 9-es, ami alázatra és befelé fordulásra szólít fel bennünket. Lámpásunkkal a saját hiányosságainkat kell kutatnunk, hogy azokat fejleszteni tudjuk

A többlet 1-es arra hívja fel a figyelmünket, hogy a saját kezünkben van a felelősség, az életünket nekünk kell irányítanunk és nem várhatjuk mástól a megoldást

A többlet 2-es a bölcsességünkre és az intuicióra hívja fel a figyelmünket, vagyis azt jelenti, hogy itt az ideje, felvenni a kapcsolatunkat a felettes énünkkel és az ő útmutatásai alapján járni az utunkat.

2011 március 11. napja hatalmas tanítás az egész emberiségnek

Mindannyian levonhatjuk a saját következtetéseinket. Azonban tény, hogy a felelősséget nem háríthatjuk át senki másra. Ha az életed nem olyan irányban halad, amit szeretnél, ha egyszerűen nem érzed jól magad a bőrödben, akkor itt az ideje komolyan elgondolkodnod azon, vajon kellő figyelmet fordítasz e nap, mint nap arra, hogy a saját tudatosságodat tágítsd.