Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mái Attila és Mái-Kovács Anikó - pozitív gondolkodók

2015.12.29

Pozitív gondolkodók

Rengetegen kérdezitek,
hogy mi mit szoktunk
megfogadni Szilveszterkor

A helyzet az, hogy soha, semmilyen fogadalmat nem teszünk, viszont van néhány ima, illetve pozitív megerősítés, amit éjfélkor, a koccintás után elmondunk gyertyafénynél.
Fantasztikus hatásuk van!

Ezeket az imákat szeretettel küldjük most Neked - minden életterületre egyet-egyet.
Az Új Évben akár minden napodat indíthatod ezekkel a megerősítésekkel, és ne lepődj meg, ha hamarosan pozitív változásokat tapasztalsz, mert nagyon erőteljesek.
Még soha nem tettük közkinccsé őket, most jött el az ideje.

Tiszta szívből kívánjuk, hogy építsék és szépítsék az életedet!

1. Jólét, gazdagság, munka és önkifejezés

„Tudom, hogy létezik a kereslet és kínálat tökéletes törvénye: amit én keresek, az keres engem, így mindig elérem azt, amire vágyom. Az Isteni útmutatás vezet igaz helyemre. Azt csinálom, amit szeretek, tisztelet övez, és a jövedelmem csodálatos. Mágnesként vonzom mindazt, ami áldásos rám nézve, és hozzájárul gyarapodásomhoz. Hálásan köszönöm, hogy tökéletes anyagi és érzelmi biztonságban élek! Ügyeim fölött a Végtelen Értelem őrködik és vezérli összes lépésemet, mindig sikerrel járok.”

2. Egészség és boldogság

„Hálásan köszönöm, hogy az Isteni Gyógyító Erő egészség és öröm formájában áramlik rajtam keresztül minden pillanatban. Köszönöm, hogy Isten az Ő tökéletes sémája alapján vezérli testem összes folyamatát. Boldog vagyok, hogy az Egyetlen, aki megteremtett szeret engem, és folyamatosan vigyáz rám. Hálásan köszönöm, hogy a bennem lakozó univerzális erő által csak úgy ragyogok!”  

3. Szerelem, párkapcsolat

„Köszönöm, hogy párkapcsolatom minden szinten kielégítő és harmonikus. Hálát adok szerelemmel teli, termékeny kapcsolódásunkért, ami spirituális alapra épül: tudatos egyesülés gondolatban, célkitűzésekben, tervekben és cselekedetekben. Szent Egység vagyunk, e szerint élünk és működünk együtt. Egymáshoz intézett szavaink olyanok, mint a méz: szeretetet, szerelmet, világosságot és igazságot adunk egymásnak, örülünk egymás sikerének. Hálásan köszönöm, hogy emelkedettségben, örömben töltjük napjainkat, és teljes életet élünk.”
  
4. Harmónia, szeretet és béke

„Hálát adok azért, hogy az Univerzális Szeretet körbevesz és beburkol engem. Köszönöm, hogy csak olyan emberekkel találkozom, akik a javamat akarják, és a javamra szolgálnak. A béke, harmónia, szeretet és bőség gondolatait küldöm most a szeretteimnek és minden embernek. Köszönöm, hogy ma is jobbá tehetem a világot. Áldás legyen mindenkin és béke e Földön!”

Fontos használati útmutató!

Csak az átéléssel, beleérzéssel és hittel elmondott pozitív megerősítés hatja át teljesen a tudatalattidat – és itt ez a cél! Mert a tudatalatti aztán megvalósítja a gyakorlatban mindazt, amiben hiszel. Hinni valamiben annyit tesz, mint igaznak elfogadni azt (akkor is, ha még nem létezik, és nincs bizonyíték rá, hogy lehetséges!). Higgy az imák által megszövegezett életben, és nem tudod elkerülni, hogy valóra váljon.

Ne feledd:
Tudatalattink olyan, mint a termőföld. Bármilyen magot vetünk bele, azt növénnyé érleli.
Minden pillanatban gondolatokat vetsz. Amit gondolsz és amiben hiszel (tehát amit igaznak tudsz elfogadni), az jelenik meg körülötted az életedben.