Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A magyar nép, a Mag Nép-e!

2013.03.11

 

A magyar nép, a MAG NÉPe! A MAGyar az ŐSnyelv!

A hitetlenkedőknek, a glozeli kövek kapcsán felmerül 14,000 év, kiigazítva,

a székely-magyar rovásírás 30,000 évesnél is régebbi!!!

A számítógéppel lehántották a hegyeket borító növénytakarót, aminek következtében még élesebbé váltak a piramishegyek szélei, amelyek ráadásul az év napjaival azonos – 365 méter – hosszúságúak. A hasonlóságok immáron elkerülhetetlenné teszik a gizehi Cheops piramissal történő összehasonlítást. Utóbbi dőlésszöge a függőlegeshez képest 51,5, míg a Visocicáé 53 fok, a Cheops magassága a mérésektől függően 146 és 148, míg alapélei 230-232 méter hosszúak. A Nap piramis ezzel szemben majd 200 méterre emelkedik a település fölé, alapélei pedig elérik a 400 métert.

A boszniai 220 méter magas Nap-piramis 30%-kal nagyobb, mint a legnagyobb piramis a Gízai-fennsíkon és a legutóbbi ásatások ismertették meg egy eddig nem ismert részét, egy nagy őskori földalatti labirintust, amely szintén alátámasztja azt az elméletet, hogy a .

A legrégibb ismert földi írás a székely-magyar rovásírás!

Merjünk MAGyar lenni és ne szégyelljük nagyságunkat és elfelejtve azt hogy ellenfeleink, akik nem szeretik a magyarságot mindenáron, megpróbálnak bennünk bűntudatot kelteni el nem követet bűneinkért!
Ne törődjünk ezzel, emeljük fel a fejünket és , mert az ősi hagyományok bennünket Sapir-nak azaz szabírnak neveznek és ez sumerül azt jelenti, hogy Naparcú (FÉNYarcú)!

quitói Institutio de Antropologia y Geografia megállapította, hogy a spanyol önkény által kiirtott ősnyelv a magyar volt. Ennek nyomai világosan mutatkoznak a családi és földrajzi nevekben, jóllehet a spanyolok erőszakos nyelvcserét hajtottak végre.

A C14-es vizsgálat 21 000 évben állapította meg a tekercsek korát.

Azóta megfejtették ezeket, s kiderült, hogy azok a , műveltségét, viszonyait írják le.

Móricz János kutatásainak összefoglalása
Hary Györgyné (1977)

A Harvard Egyetemnek a Peapody Museum jelentette, hogy a Puebla-ba (Mexikó) kiküldött kutatócsoportjuk, az ott lefolytatott ásatások leletanyagából megállapította, hogy az amerikai ember nem 12-15 000 éve jelent meg Amerikában, hanem több mint negyvenezer éve. Az ásatásoknál emberi csontvázakat, csiszolt kőszerszámokat találtak olyan őslényekkel együtt, amelyek már több mint 40 000 éve kihaltak. Az USA hírügynökségei a hírt világgá röpítették.

Móricz János, magyar testvérünk, akkoriban Ecuadorban, Peruban és az Amazonas vidékén, olyan, amelyek tagjaival magyarul(!) tudott beszélgetni. Legendáikban sok ezer éves múltjuknak és a tőlük kirajzott más népekkel való rokoni kapcsolataiknak tudata él. Móricz János az Ecuadorban végzett kutatásai folyamán jó kapcsolatot ápolt az ott élő indiánokkal és megtudta, hogy léteznek táltos barlangok, ahol megtalálhatók az emberiség élettörténetét leíró aranylemezek. Amikor megtalálta a barlangokat, elfogták a bennszülött indiánok és ki akarták végezni, de amikor elkezdett magyarul imádkozni, akkor a törzsfőnök leállította a kivégzési ceremóniát és az mondta, hogy ez az ember az Istenek nyelvén beszél, így nem szabad bántani. A barlangok 80 – 200 méter mélyen, egymás alatt helyezkednek el és a 100×200 m termeket alagútrendszerek kötik össze. Feltehetőleg több ezer km alagútrendszer található ezen a területen. Ebben a rendszerbe, akár több millió ember is elfért.

Móricz János 1998-ban tisztázatlan körülmények között halt meg egy szállodai szoba zuhanyzójában…