Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


* Ébresztő Videók - Ajánló

2020.04.19

 

Adventi Meglepetés A 17. ablak - Kalo Jenő - 2020. december 15.

 

Adventi Meglepetések A 10. ablak - Kalo Jenő - 2020. december 8.

 

Adventi meglepetések A 3. ablak - Kalo Jenő - 2020. november 30.

 

Állítsuk meg a tudat- és energiaszintünk csökkenését! - Majoros János Károly, Jakab István

2020. november 20.

*

 

Válj természetfelettivé! Teremts tudatosan! - Nagy Szilvia, Jakab István

2020.november 19.

*

 

 

Dr. Őrlős Gábor - A Három Guna meditáció - 2019. febr. 12.

*

 

 

A testben utazó lélek - Fodor Kata, Jakab István

2020. augusztus 14.

*

Hála az ego halála - Gunagriha

2020. július 9.

*

Ha azt álmodják, hogy angyalok........Kalo Jenő

2020. július 10.

*

Állat szeretet és tudat fejlődés | Gunagriha előadása

2020. jún. 9.

*

Dr. Őrlős Gábor - Fájdalomtól a boldogságig - Szeged

2019. január 14.

(az összekötő szövegekben olykor obszcén szavak is elhangzanak, a mondanivaló értékéből nem von le semmit - ha van türelmed hallgasd végig)

*

Charlie Chaplin gondolatai - 70. születésnapján írta...

1. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, észrevettem, hogy a kínok, a szenvedések és érzelmi fájdalmak csak figyelmeztető jelei annak, hogy a saját igazságom ellenében élem az életem. Ma már tudom, hogy ez: HITELESSÉG.

2. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, megértettem, hogy mennyire tud bántani valakit az, ha rá akarom erőltetni a vágyaimat, miközben az idő még nem jött el erre, illetve az adott személy még nem állt készen rá, még akkor is, ha ez a személy én magam voltam. Ma ezt úgy hívom: TISZTELET.

3. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal, hogy másfajta élet után vágyakozzak, és láttam, hogy minden, ami körülvesz, az valójában egy lehetőség arra, hogy fejlődjek. Ma ezt úgy hívom: ÉRETTSÉG.

4. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, megértettem, hogy minden körülmények között a megfelelő helyen és időben vagyok, és minden a megfelelő pillanatban történik. Így nyugodt lehetek. Ma ezt úgy hívom: ÖNBIZALOM.

5. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal, hogy raboljam a saját időmet, és abbahagytam a jövőre vonatkozó nagy tervek gyártását. Ma csak olyan dolgokat cselekszem, amik örömet okoznak nekem és boldoggá tesznek. Olyan dolgokat, amik felvidítják a szívemet. Mindezt a magam módján csinálom, a saját ritmusomban. Ma ezt úgy hívom: EGYSZERŰSÉG.

6. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felszabadítottam magam azok alól a dolgok alól, amik nem tettek jót az egészségemnek - ételek, emberek, dolgok, helyzetek és minden, ami elvitt önmagamtól. Először ezt a hozzáállást egészséges egoizmusnak tartottam. Ma már tudom, hogy ez: ÖNMAGAM SZERETETE.

7. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal a próbálkozással, hogy mindig igazam legyen, és azóta sokkal kevesebb alkalommal tévedtem. Ma ezt úgy hívom: SZERÉNYSÉG.

8. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, elutasítottam, hogy a múltban éljek és a jövő miatt aggódjak. Most, csak a pillanatnak élek, ahol MINDEN történik. Ma napról napra élem az életem és úgy hívom: BETELJESEDÉS.

9. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, észrevettem, hogy az elmém képes arra, hogy zavarjon és beteggé tegyen. De ahogy összekapcsoltam a szívemmel, az elmém nagyon hasznos szövetségessé vált. Ma ezt úgy hívom: A SZÍV BÖLCSESSÉGE.

10. Nem kell, hogy féljünk a vitáktól, összekülönbözésektől vagy bármilyen problémától önmagunkkal vagy másokkal. Még a csillagok is összeütköznek néha, és a találkozásukból új világok születnek. Ma már tudom, hogy EZ AZ ÉLET.

A hála maga az Út - Meditálj velem - 10.rész

2020. május 10.

*

Purisaca Golenya Ágnes - Mi a betegség valójában?

2020. május 1.

*

TUDATI MEGBETEGEDÉS | BETEGSÉGTŐL AZ EGÉSZSÉGIG Isteni Erőnk

2020. április 28.

*

SPIRITUÁLIS FEGYELEM | BÖJTÖLÉS | Isteni Erőnk

2020. április 16.

*

A világjárvány fogságában | Kérdések, amiket fel kell tenned a koronavírussal kapcsolatban

2020. március 25.